9

Aangenaam, Margot van Gastel

Sinds 1 februari jl. ben ik toegetreden tot het Luxxor team als Business development Manager. Luxxor Sustainable Drain Systems reduceert en verduurzaamt samen met Nederlandse ontwikkelaars en producenten warmtapwater in woningen, zorg- & sportcomplexen en MKB.

Ondanks alle inspanningen om de warmtevraag te reduceren, zijn we in Nederland over de laatste 20 jaar langer gaan douchen, met douchesystemen die meer water gebruiken. Het energiegebruik voor warmtapwater is dan ook, tegen alle andere energiebesparende trends, toegenomen.

Met een afnemende warmtevraag voor ruimteverwarming door isolatie, kierdichting en gecontroleerde ventilatie, is ook het aandeel van warmtapwater in de totale warmte vraag flink toegenomen. Voor veel duurzame verwarmingstoestellen is juist het behalen van ons hoge comfortniveau voor warmtapwater een uitdaging.

Het terugwinnen van de warmte uit het douchewater met een speciale warmtewisselaar, douche warmte-terug-winning (douche-WTW) leidt direct tot energiebesparing én maakt toepassen van (hybride) warmtepompen eenvoudiger en efficiënter. Luxxor heeft een uitgebreid assortiment aan douche-WTW’s. We denken we graag met u mee welke het meest geschikt is voor uw situatie.

Met veel enthousiasme breng ik mijn ervaring met duurzame productintroducties en startup organisaties in aan het Luxxor Team.

Voor meer informatie, neem direct contact via margot.van.gastel@luxxor.eu. Ik nodig u ook uit om onze website te bezoeken, www.luxxor.eu