Wie zijn wij

douchesituatie met drain en rode accesoires (3)

Luxxor producten zijn ‘Made in Holland’

Luxxor is een bedrijf wat zich volledig richt op de ontwikkeling, innovatie en verkoop van luxe design douchedrains en doucheputten. De productie van de douchedrains en doucheputten vindt plaats in onze fabriek in Nederland. Wij zijn er dan ook trots op te kunnen melden, dat al onze producten “Made in Holland” zijn. Hoge kwaliteit en innovatieve technologie staan hoog in het vaandel.

Onze fabriek is een hoogwaardig productiebedrijf en uitgerust met de modernste robottechniek. De producten worden nauwkeurig gecontroleerd en getest voordat onze producten de fabriek verlaten. Daarom kunnen wij ook garanderen dat de Luxxor douchedrains en doucheputten 100% waterdicht en veilig zijn. De fabriek voldoet aan de hoogste kwaliteits- en milieurichtlijnen, want duurzaam verantwoord ondernemen is bij ons een vanzelfsprekendheid.

Luxxor heeft een uitgebreid assortiment design douchedrains, doucheputten en roosters. Naast ons vaste assortiment heeft Luxxor de expertise en mogelijkheden in huis voor het op maat ontwikkelen van drains en/of putten. Als u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen door een mail te sturen aan: info@luxxor.nl of telefonisch via onderstaand telefoonnummer.

Luxxor Drains Systems B.V.
Prinses Maximalaan 55
3708 ZT  ZEIST
M: +31 (0)88 1661720
info@luxxor.nl

Distributie van onze producten vindt plaats via de groothandel en de professionele installateurs.

afbeelding logo Dissel

 

 

 

(acquisitie n.a.v. deze website wordt niet op prijs gesteld)