Luxxor 35

Smalle RVS douchedrain

Met de Luxxor 35 heeft u de smalste drain uit ons omvangrijk assortiment in handen. De inbouwdiepte is zeer laag en maakt deze drain bij uitstek geschikt voor renovatie toepassingen. Ondanks een breedte van maar 35 mm heeft deze smalle drain een extreem hoge waterafvoer van 40 L/min.

De Luxxor 35 kan worden geleverd met een zij-uitgang van ø50 mm voor nieuwbouw en met zij-uitgang van ø40 mm voor renovatiebouw. De drain is voorzien van een uitneembaar en reinigbaar waterslot. De Luxxor 35 is leverbaar met keuze uit diverse design roosters en een tegelvariant.

 

NIEUW in ons assortiment: Luxxor 35V met vloerflens

 

 

 

 

 

 

Nieuw in het assortiment is de Luxxor 35V met vloerflens. Door de rand rondom de drain wordt het plaatsen van de douche drain voor de installateur nog makkelijker. De Luxxor 35V is leverbaar voor nieuwbouw ø50 mm en renovatiebouw ø40 mm. Een smalle design drain gecombineerd met zeer praktisch plaatsingsgemak, dat is de nieuwe Luxxor 35V. Ook bij de Luxxor 35V kunt u kiezen uit het ruime aanbod design roosters en een tegelvariant.

 

Technische informatie                               Technische tekening ø40 en ø50 vloer Technische tekening ø40 en ø50 wand Technische tekening ø40 en ø50 tegel Technische tekening roosters