Luxxor 60

NIEUW actiebutton rechts

 

 

Dé douchedrain voor regendouche

De Luxxor 60 is onze nieuwste innovatie op het gebied van drains. Met een breedte van maar 60 mm is deze drain bij uitstek geschikt voor een stort- of regendouche. Door de grote afvoercapaciteit van deze in hoogwaardig RVS uitgevoerde drain is het afvoeren van grote waterhoeveelheden geen enkel probleem. Het 360° draaibare aansluitstuk zorgt er voor dat deze drain gemakkelijk geïnstalleerd kan worden.

De Luxxor 60 is uitgevoerd met een nieuw type afvoer. Het sifon wordt onder de drain geplaatst. Een waterslot is hiermee overbodig geworden en vergemakkelijkt het schoonmaken. Het standaard bijgeleverde haarfilter is gemakkelijk te reinigen. Door de innovatieve toepassing van een waterdruppelprofiel in de drain wordt het water nog beter afgevoerd.

U heeft de keuze uit een drain met wandflens of vloerflens. Ook bij de Luxxor 60 zijn er diverse motieven roosters beschikbaar.

 

Technische informatie                 Technische tekening vloer         Technische tekening wand         Technische tekening tegel         Technische tekening roosters