Op 6, 7, 8 en 9 februari staat Luxxor op de VSK (H11.C036, Jaarbeurs Utrecht).

Luxxor is dé specialist op gebied van duurzaam warmtapwater (woning, hotel, sportcomplexen, zwembaden). Waarom specifiek warmtapwater verduurzamen?

  • Omdat het aandeel groeit in de gebouwde omgeving en het in nieuwbouw regelmatig 50% van de energievraag is. Reductie heeft dus grote impact.
  • Omdat we weten dat de typische tapwater dynamiek een sleutel kan worden in de ontlasting van de elektriciteitsnetten en verduurzamen van de warmtevraag. Onze opslagproducten ontlasten het net en vergroten het aandeel zelf gebruikte duurzame elektriciteit.

Direct besparen met de Luxxor doucheWTW’s! Kiest u maar: hoog efficiënt, gelijkvloers en zonder hakken en breken. Voor elke douche is er een oplossing. Met de doucheWTW bespaar je 30-50% op de totale douche-energievraag.

Nieuw & innovatief! Met het Luxxor warmteopslag assortiment kunt u warmte over een langere tijd opslaan en verbetert het rendement van uw warmtepomp. Hierdoor kan uw installatie kleiner, efficiënter, duurzamer en draagt bij aan de reductie van netcongestie door flexibiliteit. Twee opties:

  • Met de Thermocline laadboiler wordt jouw waterpomp 9-25% efficiënter. Het slimme vatontwerp zorgt voor een betere stratificatie (gelaagdheid) in het vat en de warmtepomp kan zo op een lagere temperatuur werken.
  • Met de NEStore warmte-accu kun je warmte opslaan en daarmee je eigen opgewekte duurzame elektriciteit beter benutten. Zo verlaagt de NEStore niet alleen de winterpiek, maar reduceert ook de zomerpiek!

 

De vakjury van de VSK-award heeft de NEStore warmteaccu genomineerd voor VSK-award.
Vindt u dit ook een mooie oplossing?! Breng dan hier uw stem uit voor de publieksprijs.

Wilt u ons Luxxor (H11.C036) op de VSK bezoeken?! Via deze link kun je een gratis entreebewijs aanvragen.

 

 

 

Contact

5 + 6 =