Over Luxxor

Een eerste kennismaking
Neem snel contact met ons op!

Over ons

Luxxor is een ontwikkelaar, fabrikant en distributeur van circulaire warmtapwater producten die de warmtapwaterbehoefte verduurzamen. Waarom?!

Het aandeel warmtapwater in de energievraag van de gebouwde omgeving neem toe. Van 6% gemiddeld in 1980 tot 26% nu. In Nieuwbouw woningen is het aandeel warmtapwater vaak > 50%. Deze hoog temperatuur warmte geeft veel druk op de woninginstallatie.

Luxxor zoekt naar producten en concepten om energievraag voor warmtapwater te verminderen en verduurzamen.

Missie van Luxxor is het verduurzamen van warmtapwater en circulair douchen toegankelijk te maken voor iedereen.

Luxxor  – Circulair douchen is een haalbare luxe

Distributie

Distributie van onze producten vindt plaats via de groothandel en de professionele installateurs. Bent u geïnteresseerd om deel te worden van ons distributie netwerk? Neem dan contact op.

Kwaliteit

Het Luxxor productassortiment is volledig gecertificeerd. Zo kunt u bouwkwaliteit leveren en zijn uw klanten zeker van (water)veiligheid en energieprestatie.

Duurzaam

Luxxor levert op elk bouwmoment (nieuwbouw, renovatie, badkamervervanging en retrofit) oplossingen om warmtapwater te kunnen verduurzamen tegen de hoogste efficiëntie!

Circulair

Circulariteit is een belangrijke kernwaarde voor Luxxor. Zo werken we samen met Nederlandse ontwikkelaars en producenten. De producten zijn volledig recyclebaar, waar mogelijk van gerecycled materiaal en laag in onderhoud.

Oplossingsgericht

We maken het u graag gemakkelijk. Daarom kunt u ons standaard productportfolio zo via uw groothandel bestellen. Heeft u speciale ideeën en wensen horen we het graag. We helpen u graag in uw projecten en met maatwerk!

Luxxor is de specialist in duurzaam warmtapwater in Nederland.

  • Het meest uitgebreide assortiment doucheWTW’s.
  • Best presterende doucheWTW’s van Nederland
  • Volledig gecertificeerd door KIWA (kwaliteitsverklaringen & BRL K-656)
  • Producten opgenomen in BIM en Uniec en worden ondersteunt met deskundig advies
  • Direct leverbaar via groothandels: WascoTechnische UnieDissel en Van Walraven

Naast doucheWTW’s is Luxxor ook uw leverancier voor douche drains voor woningbouw & utiliteit. Check ons standaard assortiment en neem contact op voor maatwerk oplossingen. De producten van Luxxor worden in Nederland geproduceerd.