Over Luxxor

Innovatief, circulair en Made in Holland

Over Luxxor

Luxxor wil met haar uitgebreide portfolio aan douchedrains en -putten laten zien dat duurzaam, design en comfort op grote schaal kan worden toegepast. Duurzaamheid en circulariteit worden nagestreefd in zowel:

  • Design keuzes (zoals materiaalkeuze en energieprestatie criteria) 
  • Productie in Nederland 
  • Distributie via professionele installateurs & hoogwaardige groothandels

Naast ons vaste assortiment heeft Luxxor de expertise en mogelijkheden in huis voor het op maat ontwikkelen van drains en/of putten.

Design & innovatie, de basis voor duurzaam

Door innovatie combineert Luxxor uistraling, comfort & duurzaamheid. Duurzaamheid is goed voor de wereld, maar ook goed voor uw portemonee.

De energievraag van woningen neemt af door isolatie & woningverbetering. We douchen niet minder, we passen zelf steeds vaker douches toe die meer water vragen. Het opwarmen van het douchewater is daardoor een steeds groter deel van de energievraag. Luxxor zoekt continu naar mogelijkheden om energie en water te besparen zonder aan comfort in te leveren. Onze Maxxline biedt de mogelijkheid

Door producten te maken met een tijdloos design, juiste materialen en goede kwaliteit, verlengen we de levensduur van onze producten. We geven u daarmee de mogelijkheid te consuminderen zonder dat u het in de gaten heeft.

'Made in Holland'

Onze fabriek is een hoogwaardig productiebedrijf, uitgerust met de modernste robottechniek. De producten worden nauwkeurig gecontroleerd en getest voordat onze producten de fabriek verlaten. Daarom kunnen wij ook garanderen (vraag naar onze garantie voorwaarden) dat de Luxxor douchedrains en doucheputten 100% waterdicht en veilig zijn. De fabriek voldoet aan de hoogste kwaliteits- en milieurichtlijnen, want duurzaam verantwoord ondernemen is bij ons een vanzelfsprekendheid.

Distributie

Distributie van onze producten vindt plaats via de groothandel en de professionele installateurs.

Bent u geïnteresseerd om deel te worden van ons distributie netwerk? Wilt u weten waar u onze producten kunt kopen?
Neem contact op.

Al onze Luxxor douchedrains en doucheputten zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en komen van Nederlandse bodem. Of u nu kiest voor een Luxxor douchedrain of doucheput, beide zijn ‘Made in Holland’, kennen een lange levensduur en zijn van hoge kwaliteit.