Financieel gezond verduurzamen met servicekosten & de Sanura Flatmate

Wilt u de energiekosten voor uw huurders reduceren? Het kan, vandaag nog!

Woningcorporaties en vastgoedbeleggers zoeken naar schaalbare (financierings)routes voor verduurzaming van hun woningportfolio, die zowel goed zijn voor hun eigen balans als het huishoudboekje van hun huurders.  Bij renovaties en badkamervervanging zijn er verschillende opties via het energielabel & huurpunten.

Wat als er in uw woningen geen renovatie of badkamervervanging op de planning staat en u uw bewoners toch de mogelijkheid wilt bieden energiekosten te reduceren?

De Sanura Flatmate, een retrofit doucheWTW, is roerend en mag worden meegenomen in de servicekosten. Zonder hakken en breken kan deze in ca. 20 minuten worden geïnstalleerd door uw vertrouwde onderhoudspartner, gelijktijdig met het ketelonderhoud of bij het plaatsen van een hybride warmtepomp. Maar ook door ons helemaal los van andere werkzaamheden. Achtergrond informatie over de mogelijkheden van de servicekosten & doucheWTW in deze link.

De maandelijkse energiekosten besparing (bij zowel CV-ketel, warmtenet, (hybride)warmtepomp, e-boiler) is voor de meeste huishoudens veel hoger dan de maandelijkse servicekosten. In geval van elektrische boiler levert het bewoners ook extra comfort op doordat de boiler minder snel leeg is. In online bewonerscommunicatie tonen we o.a. de werking, de voorwaarden van plaatsing en een websitetool om het eigen voordeel in te schatten.

Aanvullend zijn er in veel gemeentes subsidies voor (energie)armoede bestrijding.

 

Wilt u ook financieel gezond verduurzamen?